دوره 11 (1402)
دوره 10 (1401)
دوره 9 (1400)
دوره 8 (1399)
دوره 7 (1398)
دوره 6 (1397)
دوره 5 (1396)
دوره 4 (1395)
دوره 3 (1394)
دوره 2 (1393)
دوره 1 (1392)
کلیدواژهها = %D8%B9%D9%85%D9%84%DA%A9%D8%B1%D8%AF
تعداد مقالات: 8
تأثیر سطوح و منابع مختلف نیتروژن و گوگرد بر عملکرد، غلظت عناصر غذایی و روغن کلزا (Brassica napus L.)
دوره 9، شماره 2، شهریور 1400، صفحه 31-46
مقایسه سطوح مختلف بیوچار و کود حیوانی بر عملکرد و اجزا عملکرد و کارایی مصرف آب گندم
دوره 8، شماره 3، آذر 1399، صفحه 160-171
ارزیابی وضعیت تغذیهای کدو با روش انحراف از درصد بهینه (DOP) در منطقه خوی
دوره 8، شماره 2، شهریور 1399، صفحه 15-21
بررسی تأثیر کاربرد پس آب فاضلاب شهری تبریز، بناب و مراغه بر خصوصیات خاک و کیفیت سه محصول پیاز، گوجهفرنگی و یونجه
دوره 7، شماره 1، خرداد 1398، صفحه 70-83
تأثیر شوری ناشی از کلرید سدیم و بور آب آبیاری بر عملکرد و غلظت عناصر غذایی پرمصرف گیاه خرفه
دوره 6، شماره 4، اسفند 1397، صفحه 97-108
ترکیب شیمیایی برگ گردوی ایرانی: اثر نیتروژن و پتاسیم
دوره 6، شماره 1، خرداد 1397، صفحه 73-84
تأثیر ورمیواش بر رشد اسفناج و غلظت کادمیم و عناصر کم مصرف توسط آن در یک خاک لومی آلوده شده به کادمیم
دوره 4، شماره 1، شهریور 1395، صفحه 91-102
تأثیر سویههای مختلف Azotobacter chroococcum بر صفات مرفوفیزیولوژیک و اجزای عملکرد کلزا (Brassica napus L.)
دوره 3، شماره 2، اسفند 1394، صفحه 72-85