کلیدواژه‌ها = عملکرد
تعداد مقالات: 6
1. ارزیابی وضعیت تغذیه‌ای کدو با روش‌ انحراف از درصد بهینه (DOP) در منطقه خوی

دوره 8، شماره 2، تابستان 1399، صفحه 15-21

ماهرخ شریف مند؛ ابراهیم سپهر؛ احمد بایبوردی


2. بررسی تأثیر کاربرد پس آب فاضلاب شهری تبریز، بناب و مراغه بر خصوصیات خاک و کیفیت سه محصول پیاز، گوجه‌فرنگی و یونجه

دوره 7، شماره 1، بهار 1398، صفحه 70-83

احمد بایبوردی؛ حامد رضایی؛ حسن منیری فر؛ نسرین حاجی حسنی؛ پریسا زرگری پور؛ صدقعلی زمانی؛ رسول احمدی عدلی


3. تأثیر شوری ناشی از کلرید سدیم و بور آب آبیاری بر عملکرد و غلظت عناصر غذایی پرمصرف گیاه خرفه

دوره 6، شماره 4، زمستان 1397، صفحه 97-108

سعیده مرادی؛ احمد گلچین؛ ابراهیم سپهر؛ مصیب وفایی


4. ترکیب شیمیایی برگ گردوی ایرانی: اثر نیتروژن و پتاسیم

دوره 6، شماره 1، بهار 1397، صفحه 73-84

ناصر برومند؛ مجتبی مقبلی؛ اسحاق مقبلی


6. تأثیر سویه‌های مختلف Azotobacter chroococcum بر صفات مرفوفیزیولوژیک و اجزای عملکرد کلزا (Brassica napus L.)

دوره 3، شماره 2، زمستان 1394، صفحه 72-85

مونا سروری؛ سید محمدرضا احتشامی؛ محمد ربیعی؛ مهدی رمضانی