کلیدواژه‌ها = عملکرد
تعداد مقالات: 7
1. مقایسه سطوح مختلف بیوچار و کود حیوانی بر عملکرد و اجزا عملکرد و کارایی مصرف آب گندم

دوره 8، شماره 3، پاییز 1399، صفحه 160-171

سحر پلنگی؛ امید بهمنی؛ وحید اطلسی پاک


2. ارزیابی وضعیت تغذیه‌ای کدو با روش‌ انحراف از درصد بهینه (DOP) در منطقه خوی

دوره 8، شماره 2، تابستان 1399، صفحه 15-21

ماهرخ شریف مند؛ ابراهیم سپهر؛ احمد بایبوردی


3. بررسی تأثیر کاربرد پس آب فاضلاب شهری تبریز، بناب و مراغه بر خصوصیات خاک و کیفیت سه محصول پیاز، گوجه‌فرنگی و یونجه

دوره 7، شماره 1، بهار 1398، صفحه 70-83

احمد بایبوردی؛ حامد رضایی؛ حسن منیری فر؛ نسرین حاجی حسنی؛ پریسا زرگری پور؛ صدقعلی زمانی؛ رسول احمدی عدلی


4. تأثیر شوری ناشی از کلرید سدیم و بور آب آبیاری بر عملکرد و غلظت عناصر غذایی پرمصرف گیاه خرفه

دوره 6، شماره 4، زمستان 1397، صفحه 97-108

سعیده مرادی؛ احمد گلچین؛ ابراهیم سپهر؛ مصیب وفایی


5. ترکیب شیمیایی برگ گردوی ایرانی: اثر نیتروژن و پتاسیم

دوره 6، شماره 1، بهار 1397، صفحه 73-84

ناصر برومند؛ مجتبی مقبلی؛ اسحاق مقبلی


7. تأثیر سویه‌های مختلف Azotobacter chroococcum بر صفات مرفوفیزیولوژیک و اجزای عملکرد کلزا (Brassica napus L.)

دوره 3، شماره 2، زمستان 1394، صفحه 72-85

مونا سروری؛ سید محمدرضا احتشامی؛ محمد ربیعی؛ مهدی رمضانی