نویسنده = کاظم خاوازی
میزان تجمع باقیمانده عناصر غذایی در ریشه، کاه و کلش و خاک گندم دیم تحت کاربرد باکتری های حل کننده فسفات و قارچ میکوریزا

دوره 7، شماره 4، اسفند 1398، صفحه 179-195

رحیم ناصری؛ مهرشاد براری؛ محمد جواد زارع؛ کاظم خاوازی؛ زهرا طهماسبی


اثر کودهای زیستی و آلی بر غلظت عناصر غذایی و برخی شاخص‌های رشدی گوجه‌فرنگی

دوره 2، شماره 2، بهمن 1393، صفحه 105-118

علی اشرف سلطانی طولارود؛ رسول ضیاتبار؛ بهروز اسماعیل پور؛ پیمان عباس زاده دهجی؛ کاظم خاوازی