کلیدواژه‌ها = عناصر غذایی
تعداد مقالات: 9
1. تاثیر بیوچار باگاس نیشکر بر فراهمی عناصر غذایی و ویژگی های زیستی یک خاک آهکی

دوره 8، شماره 1، بهار 1399، صفحه 1-17

اکبر کریمی؛ عبدالامیر معزی؛ مصطفی چرم؛ نعیمه عنایتی ضمیر


2. تغییرات برخی ویژگی‌های شیمیایی مواد آلی مختلف پس از تبدیل به بیوچار و هیدروچار

دوره 7، شماره 4، زمستان 1398، صفحه 1-17

یاسر عظیم زاده؛ نصرت اله نجفی؛ الناز عبدالملکی؛ بهناز امیرلو


4. تأثیر شوری و تلقیح میکروبی بر عملکرد و شاخص‌های کارآیی فسفر در گیاه ذرت

دوره 7، شماره 1، بهار 1398، صفحه 148-165

محسن برین؛ میرحسن رسولی صدقیانی؛ ساناز اشرفی سعیدلو؛ فاطمه شکوری


6. اثر دمای پیرولیز بر ویژگی‌های شیمیایی بیوچار حاصل از باگاس نیشکر و بقایای پسته

دوره 3، شماره 1، تابستان 1394، صفحه 1-13

زهرا خان محمدی؛ مجید افیونی؛ محمدرضا مصدقی


7. اثر کودهای زیستی و آلی بر غلظت عناصر غذایی و برخی شاخص‌های رشدی گوجه‌فرنگی

دوره 2، شماره 2، زمستان 1393، صفحه 105-118

علی اشرف سلطانی طولارود؛ رسول ضیاتبار؛ بهروز اسماعیل پور؛ پیمان عباس زاده دهجی؛ کاظم خاوازی


9. اثر مایه‌زنی توأم باکتریPseudomonas fluorescens و قارچ Glomus intraradices بر جذب عناصر غذایی در گیاه گوجه‌فرنگی تحت سطوح مختلف شوری

دوره 1، شماره 2، زمستان 1392، صفحه 45-60

مینا حکیمی؛ ناصر علی اصغرزاد؛ محمدرضا ساریخانی؛ نصرت اله نجفی