کلیدواژه‌ها = عناصر غذایی
تأثیر برخی از مواد آلی افزودنی بر جمعیت میکروبی خاک و غلظت عناصر غذایی در گیاه ذرت (Zea mays L.)

دوره 12، شماره 1، خرداد 1403، صفحه 1-14

سارا ملا علی عباسیان؛ آرش همتی؛ علی اسکندرنسل


ارزیابی وضعیت تغذیه‌ای گندم دیم با استفاده از روش DRIS در جنوب استان آذربایجان‌غربی

دوره 11، شماره 4، اسفند 1402، صفحه 18-29

ناصر میران؛ میرحسن رسولی صدقیانی؛ ولی فیضی اصل؛ ابراهیم سپهر؛ مهدی رحمتی؛ سلمان میرزایی


تاثیر ذرات میکروپلاستیک پلی اتیلنی بر غلظت برخی عناصر غذایی در یک خاک آهکی

دوره 11، شماره 1، خرداد 1402، صفحه 30-42

مهدی تفویضی؛ محمد بابا اکبری؛ محمد امیر دلاور


تاثیر بیوچار باگاس نیشکر بر فراهمی عناصر غذایی و ویژگی های زیستی یک خاک آهکی

دوره 8، شماره 1، اردیبهشت 1399، صفحه 1-17

اکبر کریمی؛ عبدالامیر معزی؛ مصطفی چرم؛ نعیمه عنایتی ضمیر


تغییرات برخی ویژگی‌های شیمیایی مواد آلی مختلف پس از تبدیل به بیوچار و هیدروچار

دوره 7، شماره 4، اسفند 1398، صفحه 1-17

یاسر عظیم زاده؛ نصرت اله نجفی؛ الناز عبدالملکی؛ بهناز امیرلو


تأثیر شوری و تلقیح میکروبی بر عملکرد و شاخص‌های کارآیی فسفر در گیاه ذرت

دوره 7، شماره 1، خرداد 1398، صفحه 148-165

محسن برین؛ میرحسن رسولی صدقیانی؛ ساناز اشرفی سعیدلو؛ فاطمه شکوری


اثر دمای پیرولیز بر ویژگی‌های شیمیایی بیوچار حاصل از باگاس نیشکر و بقایای پسته

دوره 3، شماره 1، تیر 1394، صفحه 1-13

زهرا خان محمدی؛ مجید افیونی؛ محمدرضا مصدقی


اثر کودهای زیستی و آلی بر غلظت عناصر غذایی و برخی شاخص‌های رشدی گوجه‌فرنگی

دوره 2، شماره 2، بهمن 1393، صفحه 105-118

علی اشرف سلطانی طولارود؛ رسول ضیاتبار؛ بهروز اسماعیل پور؛ پیمان عباس زاده دهجی؛ کاظم خاوازی


اثر مایه‌زنی توأم باکتریPseudomonas fluorescens و قارچ Glomus intraradices بر جذب عناصر غذایی در گیاه گوجه‌فرنگی تحت سطوح مختلف شوری

دوره 1، شماره 2، بهمن 1392، صفحه 45-60

مینا حکیمی؛ ناصر علی اصغرزاد؛ محمدرضا ساریخانی؛ نصرت اله نجفی